Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام غلامی گفت: مسوولان در جامعه امروزی به فکر مردم ، محرومان و تهیدستان باشند و در ارایه خدمت، قوم و خویش و غریبه برایشان یکسان باشد، این خصلت امیرالمومنین علی (ع) است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام احمد غلامی کارشناس دینی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: در ۱۳ رجب سال سی ام عام الفیل حادثه عجیب رخ داد که هرگز در تاریخ بشر سابقه نداشته و بعد از آن نیز تکرار نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از ویژگی‌های امیرالمومنین علی علیه السلام که نیاز جامعه امروزی است و پیامبر اسلام نیز می فرمایند که علی جان تو هفت ویژگی داری که هیچ کس ندارد یا اگر دارند تو در قله هستی و آنها در دامنه، یکی از ویژگی های امام علی علیه السلام که مورد تاکید پیغمبر اسلام هم بوده است رسیدگی به درد مردم بود و بین هیچ کس فرق نمی گذاشت.

این کارشناس دینی گفت: امروز رسیدگی به مردم مخصوصاً قشر ضعیف و ناتوان جامعه و کسانی که دست شان به مقامات نمی‌رسد ارزشمند است. اینکه انسان درد دردمندی را دوا و مشکل فرد مشکل داری را رفع و یا حاجت جاجتمندی را ادا کند بسیار باارزش است.

غلامی بیان کرد: درحالی که برخی ها این ویژگی را ندارد و به همه با یک چشم نمی نگرند و تبعیض قائل می شوند، رفع نیازهای اقوام، نزدیکان و دوستان خود را در اولویت قرار می دهند و توجهی به مردمان عادی ندارند اما در بیان و عمل امیرالمومنین علی علیه السلام این گونه نیست و برای ارائه خدمت به مردم، همه را به یک چشم می بیند و همگان در نزد آن حضرت یکسانند.

وی ادامه داد: اگر در جامعه امروزی ما ، مسوولان به فکر مردم ، محرومان و تهیدستان و افرادی که صدایشان به مسوولان نمی رسد باشند و قوم و خویش و غریبه برایشان یکسان باشد، این خصلت امیرالمومنین علی علیه السلام است و خداوند نیز به وی اجر خواهد داد.

کارشناس مسائل دینی استان هرمزگان ابراز داشت: با بررسی ارزش و اهمیت پدر در می‌یابیم که قرآن کریم برای پدر و مادر جایگاه ویژه ای قائل شده است ، آیات قرآن بعد از اینکه انسان ها را به پرستش خداوند و یکتاپرستی دعوت و به دوری از غیر خدا تاکید دارد از همه مردم خواسته که به احسان و نیکی در حق پدر بپردازند و حق وی را تمام و کمال ادا نمایند .

غلامی اضافه کرد: به جرأت می توان گفت که از دیدگاه قرآن، پدر در مقام عبودیت انسان نشسته است اگر کسی شایسته عبودیت و سجده بود آن کسی نبود جز پدر، لذا می‌بینیم که قرآن نسبت به جایگاه پدر چه تعابیری دارد و در فرهنگ اسلامی ما نسبت به پدر جایگاه و قداست خاصی بیان می کند لذا بسیاری از آیات قرآن، انسان را به احسان و نیکی به پدر و مادر امر شده‌اند، در آیه ۸۳ سوره بقره، آیه ۳۶ سوره نساء، آیه ۱۵۱ سوره انعام به این موضوع مهم تاکید شده است.

وی افزود: یکی از یاران امام صادق علیه السلام از معنای احسان در آیه ۸۳ سوره بقره پرسید که امام فرمودند که با آن به طور شایسته همزیستی کنید و پیش از آنکه مجبور شوند چیزی از تو بخواهند نیازشان را برآورده ساز، اگر مالی نیاز باشند.

این کارشناس دینی گفت: انسان با دعای والدین در این سعادتمند خواهد شد، اگر خدایی ناکرده نسبت به پدر و مادر بی حرمتی صورت گرفت در همین دنیا نتیجه اعمال را خواهیم دید، نتیجه برخی از اعمال در روز قیامت مشاهده خواهیم کرد اما چوب بی احترامی به پدر و مادر در همین دنیا می خوریم. لذا نیکی به پدر و مادر سفارش ویژه و دستور عام است تا جایی که معتقدند احترام به پدر و مادر واجب است حتی اگر مشرک باشند.

غلامی تصریح کرد: نیکی به پدر و مادر همانند سپری است در برابر آتش جهنم، و در روایات بسیار زیادی این چنین بیان شده که حریم حرمت پدر رعایت شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امیرالمومنین علی علی علیه السلام پدر و مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی

آکسیوس گزارش کرد قانونگذاران آمریکایی در حال تدوین پیش‌نویس لایحه‌ای هستند که برای تلافی از دیوان کیفری بین‌المللی در صورت صدور حکم بازداشت برای مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی به اتهام جنایات جنگی در غزه طراحی شده است.

به گزارش ایسنا، این لایحه که در حال تدوین است شامل تحریم‌هایی علیه مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی است.

به نقل از پایگاه خبری آکسیوس، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا خواسته تا در هرگونه حکم بازداشت احتمالی علیه مقام‌های این رژیم مداخله کرده و جلوی ‌آن را بگیرد.

اوایل روز دوشنبه کاخ سفید اعلام کرد دیوان کیفری بین‌المللی هیچ صلاحیتی ندارد و واشنگتن از تحقیقات این دیوان حمایت نمی‌کند.

پیشتر در روز دوشنبه، رسانه‌های آمریکایی به نقل از یک مقام اسرائیلی مطلع گزارش دادند که دیوان کیفری بین‌المللی ممکن است حکم بازداشت نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ و دیگر مقامات ارشد رژیم صهیونیستی را در اوایل این هفته صادر کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • دیدار ۴۰ نفر از فرهنگیان کردستان با مقام معظم رهبر/معلم استوار ترین مربی برای انسان ها است
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • نماهنگ|«تو را است معجزه درکف... عصا بیفکن!»
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • وحدت مسلمین از مهمترین رهاوردهای اجتماعی حج است
  • طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
  • نماهنگ| «تو را است معجزه درکف... عصا بیفکن!»
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟